Algemeen en contact

Algemene informatie

KvK nummer: 75528347

BTW nummer: NL136620012B01

Contact

U kunt contact met ons opnemen via e-mailadres : emmaspeelgoed@ziggo.nl of vul het contact formulier onderaan deze pagina. Wij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen. 

Betalingen

Betalingen worden middels IDeal op de website geregeld.

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief omzetbelasting en exclusief verzendkosten.

Verzenden

De verzendkosten bedragen €5,95 voor Nederland.  Bestellingen boven de €50 worden gratis door ons verzonden. Bestellingen worden binnen 3 werkdagen na ontvangst betaling verzonden naar het opgegeven adres. Door omstandigheden kan dit langer duren, wij zullen u dan hierover berichten. Bestellingen worden altijd met een track&trace code verzonden. We verzenden op dit moment alleen binnen Nederland. We verzenden zoveel mogelijk met PostNL.

Klacht

Het kan zijn dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Neemt u dan in dat geval binnen 3 werkdagen na ontvangst contact op met ons middels emmaspeelgoed@ziggo.nl of het contactformulier.

U heeft de gelegenheid om een artikel binnen 10 werkdagen na ontvangst te retourneren. De verzendkosten van het retourneren zijn voor uw rekening. 

De retourzendingen dienen netjes en volledig gefrankeerd verzonden te worden. Het artikel dient in ongebruikte en nette staat te zijn. 

Wanneer u door een fout van Emma Speelgoed een klacht heeft, zullen we dit kosteloos herstellen. 

Aansprakelijkheid

Een ieder dient zorg te dragen voor een juist gebruik van de door Emma Speelgoed geleverde goederen. Houd hierbij rekening met de leeftijd en ontwikkelingsfase van het kind! Enigerlei schade ontstaan door onzorgvuldigheid of onjuist gebruik van de producten is niet op Emma Speelgoed of diens eigenaar te verhalen.

 

 

Vernieuwen
© 2019 - 2024 Emmaspeelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel