Inkoop

Wij kopen het speelgoed in via particulieren. Wij hebben interesse in DUPLO, LEGO en Playmobil.

Playmobil uit de jaren '70 /'80 kopen we niet in.

Op dit moment zijn we zeer geïnteresseerd in DUPLO.

Ander speelgoed dan bovengenoemd kopen wij niet in. Wij hebben niet de plek in ons winkeltje voor een uitgebreider assortiment. 

Komt u alstublieft niet onaangekondigd naar de winkel met speelgoed wat u wilt verkopen. Ik kan niet over een prijs onderhandelen in een (volle) winkel. Ruilen van speelgoed lukt niet ivm boekhouding. 

Mocht u overwegen om Duplo, Lego of Playmobil aan ons aan te bieden voor de verkoop, stuurt u ons dan het volgende per whatsapp (niet bellen) of e-mail  (06 22798431 of emmaspeelgoed@ziggo.nl). 
Mocht u telefonisch contact willen kunt u bellen op woensdag, zaterdag en zondag (tijdens openingstijden van de winkel).

- Foto van wat u wilt aanbieden.

Dit mogen overzichtsfoto's zijn. Indien we de hoeveelheid kunnen inschatten, en we weten ongeveer wat het is, dan is goed genoeg. Stuur geen gigantische bestanden en tabellen. Daar  hebben we de tijd niet voor om dat uit te zoeken.  Foto's via wetransfer kan ik niet openen. Stuurt u alstublieft geen grote bestanden en lijsten. 

Handig om te weten voor Lego is het gewicht van de Lego en of er bouwboekjes bijzitten

- Uw vraagprijs 

Bedenk dat wij u niet de hoofdprijs kunnen bieden. We hebben onze vaste lasten, moeten BTW afdragen en we willen er nog wel iets aan verdienen. 
Het uitzoeken en schoonmaken kost ons dagen, soms weken.  De prijzen die wij rekenen in onze winkel zijn 'marktplaats prijzen'. Wij willen aan onze klanten niet de hoofdprijs vragen want dan gaat het ons doel voorbij. Mooi speelgoed en betaalbaar voor iedereen. 

© 2019 - 2024 Emmaspeelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel